YENİ FOÇA’DA FENER ALAYI ve GENÇLİK KONSERİ

Foça Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında Yeni Foça’da düzenlediği Fener Alayı ve ‘Fondip’ Konserine, yüzlerce vatandaş katıldı.
 
Balıkçı Barınağından başlayan, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın da katıldığı Fener Alayında, büyük Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Marşlar söyleyen vatandaşlar, geceyi aydınlatan meşalelerle Yeni Foça sokaklarını dolaşarak Belediye Meydanına ulaştı.
 
Konser öncesinde sahneye gelen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, kutlamalar kapsamında düzenlenen Rüzgâr Sörfü Yarışı ve Gösterisine katılımı için Milli Sporcu Bora Kozanoğlu’na ve Fondip grubu vokalisti Hakan Apak’a teşekkür plaketi ve çiçeği sundu.
 
Başkan Fatih Gürbüz, ‘‘Ulu Önderimiz Atatürk, yıllar süren mücadelenin ardından bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet etti. Onun bize bıraktığı emanete, hep birlikte sahip çıkacağız. Milli Mücadelemizin 100’üncü yılı kutlu olsun’’dedi.
 
Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini büyük coşkuyla okudu. Fondip grubu yaklaşık 2 saat süren keyifli bir konser sundu.
 
Yeni Foça’da düzenlenen Kutlamalar kapsamında, 19 Mayıs 2019 Pazar günü;
*El Emeği Grubu Kermesi
Saat: 10.00 - Yer: Belediye Meydanı
*Windsurf Yarışması
Saat: 14.00 - Yer: Yeni Foça Körfezi
*Turkuaz Futbol Kulübü Spor Müsabakaları
Saat: 17.00 - Yer: Yeni Foça Sahili
*UZMAR Gösterisi
Saat: 18.00 - Yer: Yeni Foça Körfezi
*Bandırma Vapuru Karşılaması ve Halk Oyunları gösterisi
Saat: 18.45 - Yer: Yeni Foça Sahili
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu