FOÇA ROCK TATİLİ SONA ERDİ…

    Poem Organizasyon ve Belediyemizin işbirliği ile düzenlenen Foça Rock Tatili; 5 gün boyunca birbirinden ünlü gurupları ağırlarken, renkli görüntülerle gerçekleşen festivalde Foça’dan yaklaşık 12.000 Rock sever ve 56 müzik grubu geçti.  

Foça Rock Tatili’nde; UDO, W.A.S.P., PRİMAL FEAR gibi dünya çapında bilinen grupların yanında; DUMAN, ERKİN KORAY, MOĞOLLAR, maNga, YÜKSEK SADAKAT, ACİL SERVİS, OGÜN SANLISOY gibi Türk Rockçıları da sahne aldı.  

Tatilin son gecesinde Myspace sahnesi’nde; CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun oğlu Kerem KILIÇDAROĞLU,8 yıl önce arkadaşlarıyla beraber kurduğu grup SERTSESSİZ’de Rockseverlerle bir araya geldi.

Rocksever gençler, Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ ile sohbet ederek organizasyona verdiği destekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.   Rock Tatili Foça için özel bir şov hazırlayan Oİ VA VOİ grubundan sonra 93 ve 94 yıllarında; Hıbır ve Rock dergilerinin okuyucuları tarafından ‘‘ Yılın En İyi Erkek Rock Şarkıcısı ’’ seçilen OGÜN SANLISOY ana sahnede sahne aldı.   55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda 2.’liği kazanarak Türkiye’nin Eurovision tarihinde 2. en büyük başarısını ve 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ‘‘ Avrupa’nın En İyi Sanatçısı ’’ seçilen maNga’yla Rock Tatili Foça sorunsuz bir şekilde sona erdi.

 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu