FOÇA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Foça’lı Hayırsever İş Adamı Sayın Reha Midilli’nin kazandırdığı 9 Eylül Üniversitesi Foça Reha Midilli Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun açılış töreni bugün saat: 14.00’de Rektör Prof. Dr. Mehmet FÜZÜN , Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Avşar KURGUN, Belediye Başkanımız Gökhan DEMİRAĞ, Onur Konuğu Reha MİDİLLİ, İzmir Milletvekili Kemal ANADOL, İzmir Vali Yardımcısı Sait TOPOĞLU ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleştirildi.  

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ, ‘‘ Bugün burada, Foça’da, bir aydınlık kapıyı daha açmak için toplandık. Gerçekten mutluyuz. 9 Eylül Üniversitesi Reha Midilli Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu bundan böyle bu binada hizmet verecek ve pek çok gencimizin eğitim görmesini sağlayacak. Buradan Foça’nın aydınlığına yakışan, turizme ömür boyu katkıda bulunacak, bir anlamda daFoça’yı daha başka bir düzeye taşıyan gençler yetişecek. Bunun için gerçekten çok mutluyuz. Yüksekokulumuz öğretim kadrosuyla, çalışanlarıyla ve öğrencileriyle Foça’ya ayrı bir canlılık getirecektir. Hem toplumsal hem ekonomik açıdan sağlayacağı hareketlilik elbette kısa vadede kolayca fark edilecektir. Çok değil, beş on yıl sonra buradaki turizm ve otelcilik anlayışı kapasitesi ve getirisi bugünkü ile asla kıyaslanamayacak noktalara gelecektir. Bu gün burada Foça’da ufkun ötesini görebilmek için çok önemli adımlarda birisi daha atılmıştır.Bu binayı da Foça’ya kazandıran Reha MİDİLLİ’ye yürek dolusu teşekkürlerimizi ve sonsuz saygılarımızı sunuyoruz. Ne mutlu ki Foça’mızın bir Reha MİDİLLİ’si var !... ’’ dedi.  

9 Eylül Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet FÜZÜN’e Üniversite’nin ilgili birimlerine ve Yüksekokulumuzun kurucu kadrosuna teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’a katkılarından dolayı rektörlük tarafından plaket verildi.  

Foça’lı Hayırsever İş Adamı Sayın Reha Midilli ‘‘ Tanrı’ya şükürler olsun ki söz verdiğim Yüksekokulu en kısa zamanda Foça’ya kazandırmış olmamdan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bu yüksekokul’da yetişecek gençlerin Atatürk İlke ve İnkılapları’ndan ayrılmayacaklarını bilmek benim mutluluk kaynağımdır diyen Sayın Reha Midilli’ye Rektörlük tarafından plaket ve kendisine ayrılan odanın anahtarı verildi.   Açılış töreni kokteyl ve piyano dinletisi ile devam etti.

 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu