FOÇA’DA 100. YIL GURURU

Foça’daki ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ kutlamaları, resmi törenlerle başladı.
Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Deniz Üs Komutanı Dz. Albay İskender Tunaboylu, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil ve askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri, öğrenciler, sporcular, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı kutlamalar coşkuya sahne oldu.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin Atatürk Anıtı’na saygı çelengi sundu. Öğrenciler, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Foça Spor Lisesi Bandosu eşliğinde kutlamanın yapılacağı Demokrasi Meydanı’na kadar ‘Gençlik Yürüyüşü’ yapıldı.
Demokrasi Meydanı’ndaki kutlama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrenciler, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ve Gençliğin ATA’ya cevabını seslendirdi. Şiirler okundu. Gençlik Haftası dolayısıyla okullar arasında düzenlenen Spor ve Sanat yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Foça Jandarma Komando Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığının Kahraman Mehmetçikleri, Foça Kaymakamı Ali Çetin’e şanlı Türk Bayrağını teslim etti.
Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu’nun Özel Öğrencileri, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu Halk Eğitim Merkezi ve Foça Belediyesi Dans ve Halk Oyunları Kursu Öğrencileri, gösterilerini sundu. Foça Spor Lisesi’nin cimnastik ve futbol gösterisi ve Foça Belediye Spor Kulübünün Taekwondo gösterisi, gençliğin gücünü ve enerjisini sahneledi. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü Okçuluk gösterisi gerçekleştirdi. Fokai Yelken Grubu Foça Limanında Yat Korteji yaptı.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu