FOÇA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU



Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Foça’da düzenlenen Fener Alayı ve ‘Özgür Kıyat Konseri’ yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Fener Alayına katılan Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş, Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Jandarma Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü. Öğrenciler, büyük Türk Bayrağı ve Atatürk posterini gururla taşırken, ellerdeki meşaleler 29 Ekim gecesini aydınlattı.
Sevilen sanatçı Özgür Kıyat’ın sahne aldığı Cumhuriyet Konseri, kutlama gecesine büyük coşku kattı. Demokrasi Meydanı’nı dolduran dinleyiciler, Özgür Kıyat’ın seslendirdiği kahramanlık türkülerini ve şarkıları keyifle dinleyip, sanatçıyla birlikte söyledi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Özgür Kıyat ve müzisyen arkadaşlarına teşekkür çiçeği takdim etti. Vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. Yılını gururla kutluyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz’’dedi.
Yanı sıra, Yeni Foça’da gerçekleşen Fener Alayı’na katılan vatandaşlar da, Cumhuriyet’e ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygı ve minnetlerini ifade etti.
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu