FOÇA DEMOKRASİ MEYDANINDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ


Kütüphaneler Haftası nedeniyle Foça Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen minikler kitap okuma etkinliği yaptı. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Foça’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Foça Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen minikler ve veliler kitap okudular.
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da çocuklarla kitap okuyarak minikleri destekledi. Çocuklarla kitap okuyan Başkan Demirağ, daha sonra Foça’nın en minik yazarı Deniz Er’in kitabı ‘Deniz’in Hayalleri’ isimli kitabı aldı. ‘Deniz’in Hayalleri’ adlı kitabı imzalatan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yazar Deniz Er’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kütüphaneler Haftası nedeniyle Foça Demokrasi Meydanı’nda kitap okumak için bir araya gelen miniklere arkadaşları da düzenledikleri gösteri ile kitap okumanın ve kütüphaneye gitmenin faydalarını anlattılar.
Kütüphaneler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Kitaplar aydınlığın ve uygarlığın ışıldayan yüzüdür. Kütüphaneler kitaplara ulaşmak için en önemli değerlerimizdir. Kütüphane haftasını kutlar, saygılar sunarım” dedi.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu