RÜZGÂR SÖRFÇÜLERİ, YENİFOÇA’DA KURTULUŞ KUPASI İÇİN YARIŞTI

Foça’nın 94’üncü Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla, Yeni Foça’da; Rüzgâr Sörfü Şampiyonası yapıldı…
RÜZGÂR SÖRFÇÜLERİ, YENİFOÇA’DA KURTULUŞ KUPASI İÇİN YARIŞTI
RÜZGÂRIN ÇOCUKLARI, YENİ FOÇA’DA ESTİ !        
Foça Belediyesi ile Yeni Foça Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nce 9-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen ‘Yeni Foça Kurtuluş Kupası Windsurf Şampiyonası’na,  80 rüzgâr sörfçüsü katıldı.
Dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Yolcu, Bahar Öztürk, Zeynep Çemrek, CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turaban ve Yeni Foça Windsurf ve Yelken Spor Kulübü Başkanı Nadir Nizam tarafından verildi. Nadir Nizam, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, Yeni Foça Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’ne sağlamış olduğu katkılarından ve spora, özellikle genç sporculara verdiği destekten dolayı, teşekkür ve şükran plaketi sundu.
Spora çok önem verdiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, spora ve sporcuya desteğin devam edeceğini belirtti.
Yeni Foça Kurtuluş Kupası Windsurf Şampiyonası’nın sonunda, Büyük Erkeklerde; 1. Ege Çolak, 2.Toygar Yüksel, 3.Angela Hacudi, 4.Süleyman Çelik, Genç Erkeklerde; 1.Bora Volkan, Emir Elele, 3.Kutay Levent, 4.Doğukan Saatçioğlu, Genç Bayanlarda; 1.Melisa Çalışkan, 2.Sevginur Kurt, 3.Zeynep Kışla, 4.Eda Nizam ve Çocuklar Kategorisinde; 1.Ege Volkan, 2.Ulaş Levent, 3.Utku Tuna Çulha, 4.Ege Aydemir, 5. Ömer Erinç, oldular.
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu