YENİFOÇA'DA ÜCRETSİZ TİYATRO ŞÖLENİ

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen, Abdullah Şahin Tiyatrosu’nun “Üvey Karım” isimli 2 perdelik komedi oyunu 18 Ağustos Salı günü saat: 21.30'da Foça Yeni Park Alanı'nda ve 19 Ağustos Çarşamba günü saat: 21.30'da Foça Belediyesi Yenifoça Sosyal Tesisleri'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Yalçın Kaftanoğlu yazdığı ve Abdullah Şahin’in yönettiği Üvey Karım’ın konusu kısaca Zengin amca, evlat edindiği yeğeninin rahat yaşamasını sağlarken; tek koşulu kendi memleketlisi olan ve tanıdığı bir kızla evlenmesidir. Ancak çapkın yeğen İstanbullu bir kıza gönül verir ve amcasından habersiz evlenir. Bir gün amca ani bir kararla yeğeni ile evlendirmek istediği kızı alır ve İstanbul’a gelir. Evde yeğeninin karısıyla karşılaşır. Sadece karısı olsa; bir de yeğenin sevgilisi vardır. Büyük bir şaşkınlık içinde olan amca olayları çözmeye çalışırken ortalık birbirine karışır.
Oyunda rol alan oyuncular ise; Abdullah Şahin, Nazan Şoray, Ferdi Atuner, Ortans Kıvanç, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Oylum Şahin ve Fatih Kurt.
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu