PATRİK BARTHOLOMEOS FOÇA’YI ZİYARET ETTİ


Foça’yı ziyaret eden Patrik Bartholomeos, Foça’ya olan sevgisini; “Yaşasın Foça, Yaşasın Foçalılar !” diyerek ifade etti.

Selçuk'ta Aziz Ioannis Yortusu ayinini yöneten Fener Rum Patriği  Bartholomeos; Selçuk Efes, İzmir ve Gediz Üniversitesi'ndeki programının ardından beraberindeki heyet ve 100 kişilik davetli grubuyla birlikte Foça’ya geldi. Fokai Restoranı'nda düzenlenen yemeğe katılan Bartholomeos; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakırıs, İtalya İzmir Başkonsolosu Luigi Ianuzzı, Gürcistan İzmir Konsolosu Makvala Kharebava, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Kısa yürüme güzergahında çocuklar ve bazı konuklar sevgi gösterilerinde bulundu. Patrik Bartholomeos, kendisine hoş geldin diyen büyük-küçük herkesle kısa sohbetler yaptı. Foça Belediye Başkanı  Gökhan Demirağ; Fener Rum Patriği Bartholomeos’u Foça’da konuk etmekten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Foça’yı daha önce de 2004 yılında ziyaret eden Patrik Bartholomeos, Foça’ya olan sevgisini; “Yaşasın Foça, Yaşasın Foçalılar !” sözleriyle ifade etti. Patrik Bartholomeos ve beraberindeki heyetin 9 Mayıs Cumartesi günü, Menemen'de de ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.

 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu