FOÇA'DA CHP MEVCUT BAŞKAN GÖKHAN DEMİRAĞ İLE BİR DÖNEM DAHA DEDİ.

Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ, CHP Genel Başkanlığı tarafından; 2014 Yerel Seçimleri'nde yeniden Başkan Adayı olarak ilan edildi.

Bu gelişme üzerine; Başkanı Gökhan DEMİRAĞ, 17 Ocak 2014 Cuma günü, saat 13.30'da, CHP Foça İlçe Binası'nda basın açıklaması yaptı.

Foça'da, iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Gökhan Demirağ; "Öncelikle, Parti Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, parti meclisimiz ve parti büyüklerimiz bize anlamlı bir görev verdi; hepsine teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır, hangi kademesinde görev alırsanız alın şerefli bir görevdir. CHP bayrağını en üste taşımak görevimizdir. Bu süreçte çok keyifli çok zevkli yarışlarımız oldu. Aday Adayı arkadaşlarımız Sayın Osman Mert ve Sayın Celal Çankaya’ya bu süreci centilmence geçirdikleri için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak  istiyorum. Bu süreçte bölünmeye parçalanmaya tahammülümüz yoktur. Katkısı olan tüm partili dostlarıma teşekkür ederim. Bu gücümü sizlerden ve partimden aldım. Yarın kalan projelerimize devam edeceğiz. Katıldığınız için teşekkür ederim.’’ dedi.

Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’ın basın açıklamasına; CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, ilçe parti yetkilileri ve partili vatandaşlar katıldı. Belediye Başkan Aday Adayları’ndan Celal Çankaya; basın açıklamasının yapıldığı dakikalarda parti binasına gelerek, Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’ı tebrik etti ve başarılar diledi.

 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu