TÜRKÇE ROCK MÜZİĞİN FIRTINASI FOÇA 'DA

Poem Organizasyon tarafından  düzenlenen, 4 yılda yaklaşık 200.000 seyirciye ulaşan ve toplamda 700’ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye’nin en büyük açık hava festivali olan ve geçen sene 68.000 kişinin katıldığı ROCK TATİLİ Zeytinli Rock Festivali, bu yıl “ROCK TATİLİ  Foça “ adıyla Foça ’da. ROCK TATİLİ Foça, bu yıl izleyicilerini değişen festival alanında,  müzik, spor ve plaj eğlenceleri ve foklarla dolu bir yarım ada da ; ROCK TATİLİ ’nde ağırlıyor. “ROCK TATİLİ  Foça “  Foça Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 13-14-15-16 Ağustos tarihlerinde Ege’nin mavi bayraklı sahillerinden İzmir, Foça İngiliz Burnu’nda tüm rock severleri Türkçe Rock’ın Dev Kadrosuyla buluşturuyor. Değişen çehresi ile hem sadık takipçilerine rock müziğin yurtdışı ve yurtiçindeki öncü isimleri ile buluşma imkânı tanıyan, hem de doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan festival, bu yıl da, izleyicilerine müzik ve eğlence dolu günler vaat ediyor.
 
Ayrıntılı bilgi ve gelişmeler için,
www.rocktatili.com  ve www.zeytinlirockfest.com adreslerini takip edebilirsiniz. ROCK TATİLİ FOÇA Line Up : DJ’ler  : Çağlan Tekil ( Laneth ), Mete Sohtaoğlu ( Mosh ), Murat Beşer ( Oldies )
Murat Meriç ( Türk-İş Funk ) ANA SAHNE : Anemi, BaBazula, Black Tooth,Çilekeş,Dinar Bandosu,Duman, Epica ( Hollanda), Gren, Karapaks, Kolpa, Kurban, Kül, Lordi ( Finlandiya ) Magick, Marsis, Metoboy, Moğollar, Mor ve ötesi, Ogün Sanlısoy, Öztürk, Pentagram, Teoman,Tibet Ağırtan & Rock’n roll, Yasemin Mori, Yüksek Sadakat. MySpace Sahnesi Rock Tatili Foça’da iyi ve güzel müzik MySpace Sahnesi’nden yükselecek. Yayınladıkları ilk albümleri ile ortaya koydukları kimlikleri ve kaliteli müziği ile müzikseverlerin dikkatini çeken beş ismin yanı sıra kendi müziğini yapan 17 amatör grubu ağırlayacak olan MySpace Sahnesi’nde performans gösterecek 24. Grup ise MySpace Türkiye tarafından www.myspace.com adresinde yapılacak yarışma sonucunda belli olacak. Cenkhan Aklaya, Çin Seddi, Erdem Yener, Haydut, KIırkaltı, Bazuka, Control+Z
Demir Sert, Düşüm Ayna, Endip, Gulyabani, Lyra vals, Osmanlı Tütün Rejisi
Oyunbozan, Parti, Pıck up, Rol, Sınır, Solutary, Teneke Trampet, The Ayılar
Unleash.
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu