MKEK HURDA İŞLETMESİ ARAÇ KİRALAYACAK.

Aliağa'da kurulu bulunan Makina Kimya Endüstrisi (MKE) Aliağa Hurda Müdürlüğü günübirlik işlerde çalıştırmak üzere hizmet aracı kiralayacak.
Yapılan ilanlarda; işin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile kiralanacağı belirtilmekte.
Kiralanacak araçların; 1 Panelcam, 2 adet Çift Kabinli olmak üzere toplam 3 araç olduğu ve  kiralamanın sürücüsü ile birlikte olacağı ve Yeni Foça yolu üzerindeki tesislerde günübirlik işlerde çalıştırılacağı belirtilmekte. Aliağa'da kurulu bulunan Makina Kimya Endüstrisi (MKE) Aliağa Hurda Müdürlüğü günübirlik işlerde çalıştırmak üzere hizmet aracı kiralayacak.
Yapılan ilanlarda; işin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile kiralanacağı belirtilmekte.
Kiralanacak araçların; 1 Panelcam, 2 adet Çift Kabinli olmak üzere toplam 3 araç olduğu ve  kiralamanın sürücüsü ile birlikte olacağı ve Yeni Foça yolu üzerindeki tesislerde günübirlik işlerde çalıştırılacağı belirtilmekte.İhaleye katılmak isteyenlerin şartnameyi Yeni Foça yolu üzerindeki MKE Hurdasan İşletme Müdürlüğü'nden veya Hipodrom Cad. N113 Ankara adresindeki MKE Genel Müdürlüğü'den alabilecekleri gibi, İşletmenin www.mkehurdasan.com.tr internet adresinden İhale dokümanının görülebilecekleri belirtildi.
1 Ocak 2010 ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yaptırılacak olan iş için teklif vermek isteyenlerin tekliflerini MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü Hipodrom Cad. N113 Yenimahalle/Ankara adresine verebilecekleri ihale tarihinin ise 25 Kasım 2009 saat 11:00 olduğu belirtildi. kAYNAK/ALİAĞAEKSPRES
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu