FOÇA BELEDİYESPOR’UN DEPLASMAN KEYFİ; 1-3

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Foça Belediyespor Futbol Takımımız 7. hafta karşılaşmasında rakibi Tariş Spor ile deplasmanda oynadığı maçı 1-3’lük skorla kazandı.  

Çiğli Galip Öztürk Sahası’nda oynanan maçın ilk golü Tariş Spor’dan geldi. İlk bölümlerde rakip sahaya etkili akınlar yapan Tariş Spor’un golü 12. dakikada Sercan tarafından kaydedildi. Sercan sol kanattan gelişen atakta yaptığı aşırtma gol vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.   Bu golden sonra Foça Belediyespor eşitliği yakalamak için ataklarını sıklaştırdı ve 35. dakikada gelişen bir pozisyonda penaltı kazandı. Atışı kullanan Engin takımını 1-1’lik eşitliğe ulaştırdı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.   Maçı mutlak kazanmak isteyen Foça Belediyespor maçın ikinci yarısına hayli hırslı ve istekli başladı ve Tariş Spor kalesinde özellikle 45 ve 65. dakikalar arasında büyük baskı kurdu. Foça Belediyespor’un ikinci golü 60. dakikada Engin’i yaptığı asistle Fikret tarafından kaydedildi ve skor 1-2 oldu.   Foça Belediyespor ikinci golünün ardından galibiyetini perçinlemek için gol aramaya devam etti. Sıklaşan ataklar sonucunda Foça Belediyespor maçın 70. dakikasında bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Rıfat şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.   Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı ve Foça Belediyespor rakibi Tariş Spor’u 1-3’lük skorla mağlup etmeyi başardı.  

 Yedinci haftanın sonunda yenilmezliğini sürdüren Foça Belediyespor elde ettiği bu galibiyet sonrası İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nda topladığı 15 puanla, aynı puana sahip Çiğli Belediyespor’un ardından averajla 2. sırada bulunuyor.

 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu